• Pretraga

 

 

  

 

      

  

 

  

 
STIGAO JE BUILT !!
7.3.2011..

STIGAO JE BUILT !!

 

Poznati američki brand BUILT konačno je stigao u Hrvatsku.

Ljudi sve češće putuju, bilo na drugi kraj grada na sastanak, bilo na druženje s prijateljima ili odmor. Najdraže stvari, poput prijenosnika, mobitela, fotoaparata ili bočice s pićem putuju s nama. Da bi njihov transport bio jednostavniji, sada su tu prvenstveno funkcionalne, dizajnerski i ergonomski oblikovane BUILT torbice i zaštitne navlake. Izrađene su od neoprena, materijala koji je vodonepropustan, lagan, štiti od ogrebotina, otporan je na mrlje, lako periv i nadasve izdržljiv.

BUILT kolekcija elegantnih modnih dodataka unikatnog dizajna, prošarana živim bojama i jedinstvenim uzorcima, izdvojiti će Vas iz bezlične mase i učiniti da se osjećate posebnim. Nova je kolekcija namijenjena sportašima, poslovnim ljudima, umjetnicima, putnicima odnosno svima koji žele eksperimentirati sa stilovima i na drugačiji način ispričati svoju priču.

Tvrtka Built NY Inc. je osnovana 2002. godine u New Yorku, te je uz dvije zlatne IDEA medalje za dizajn do sada zaštitila više od 180 različitih patenata.
Od sada je BUILT dostupan i na našim prodajnim mjestima:
SKRIPTARNICA Unska3 (zgrada FER-a), Zagreb
TEL: 01/ 6157 351
DORSUM COPY INFO Hrvatske bratske zajednice 4 (zgrada NSK-a), Zagreb
TEL:01/ 611 0992
 

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI