• Pretraga

 

 

  

 

      

  

 

  

 
POWERBALL
14.11.2012..

POWERBALL


Powerball je dinamični, revolucionarni novi žiroskop koji doslovce eksplodira, sa zapanjujućim okretnim momentom i inercijom čim aktivirate njegov unutarnji rotor.

Ekstremni Powerball!
Velik je poput teniske loptice i teži tek nešto više, ali uzmite Powerball u ruku, pokrenite rotor uzicom predviđenom u tu svrhu (ili koristite prst nakon što se na to naviknete) i doživjet ćete izniman osjećaj:
 
Powerball postepeno oživljava s pomoću žiroskopske sile – dajući ugodan otpor vašim pokretima, prenoseći ga na vaše zapešće i ruke. Ova sila pri nižim brzinama djeluje blago i rehabilitacijski ne koristeći nikakvu agresivnu radnju.
Ovaj iznimni Powerball pristupačne je cijene i trenutačno će zadovoljiti 5 vaših vrlo konkretnih zahtjeva, kao što su:
·      Najpotpuniji sportski rekvizit za sportaše i entuzijaste u mnogo različitih vrsta sportova i hobija (već dosad je pomogao postići 8 svjetskih rekorda!)
·      Jedinstvena ideja za dar muškim osobama (igračka za velike dečke koji već imaju sve drugo!) – Pogledajte kako ljudi reagiraju na Powerball u ovom videoisječku od 90 sekundi!
·      Revolucionaran novi fitness proizvod za muškarce i žene koji žele tonirati ili značajno ojačati snagu svojih zapešća, podlaktica i ramena (ovaj čovjek ne koristi ništa drugo da bi vježbao gornji dio svog tijela!)
·      Savršen rekvizit za nježnu rehabilitaciju donjeg dijela podlaktice i zglobova zapešća u slučaju sindroma karpalnog tunela, ozljede uslijed opetovanog napora (RSI), artritisa ili ranijeg loma
·      Jedan od najjačih cool i novih ovisničkih proizvoda na internetu (to je spravica koju se naprosto mora imati!)
 
 
 

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI