• Pretraga

 

 

  

 

      

  

 

  

 
Računalno razmišljanje i programiranje u Pythonu
2.11.2017..

Računalno razmišljanje i programiranje u Pythonu

Nova knjiga: Računalno razmišljanje i programiranje u Pythonu

 

Autori:

 

 
Cijena: 190,00 kn
 
Za poučavanje programiranja u višim razredima osnovne škole, zadnjih se nekoliko godina prikladnim pokazao besplatni programski jezik Python. On je posljednjih godina postao i najrašireniji jezik za početno učenje programiranja.
Priručnik je prvenstveno namijenjen učiteljima i nastavnicima informatike kao podloga za izvođenje nastave iz područja računalnog razmišljanja i pripreme programskih rješavanja različitih problema. Pokriva gradivo koje bi trebali savladati učenici od 5. do 8. razreda osnovne škole. Namijenjen je i nastavnicima drugih predmeta STEM područja, prvenstveno matematike, fizike i tehničke kulture jer simulacijski računalni postupci i postupci vizualizacije olakšavaju stjecanje novih spoznaja iz tih predmeta. Jednako tako, svi učitelji i nastavnici spomenutih predmeta morali bi gradivo ovog priručnika svladati u organiziranom postupku stručnog usavršavanja.
 
Računalno razmišljanje i programiranje u Pythonu možete kupiti u Skriptarnici, zgrada FER-a, Unska 3, Trnje, Zagreb ili naručiti pouzećem na mail prodaja@skriptarnica.hr ili tel. 01 6157 351 
 
 
 

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI