• Pretraga

 

 

  

 

      

  

 

  

 
Proljetno punjenje
23.3.2012..

Proljetno punjenje

Proljetno punjenje sa CAMELION I SANYO ENELOOP baterijama i punjačima.

Eneloop predstavlja prekretnicu: prvu punjivu bateriju spremnu za uporabu odmah nakon kupnje. Ona objedinjuje prednosti moderne nikal-metal-hidridne (NiMH) tehnologije i prednosti klasičnih alkalnih baterija.
Eneloop zamjenjuje jednokratne baterije u svim uređajima u Vašem kućanstvu. Od digitalnih kamera i MP3 playera do daljinskih upravljača i ručnih svjetiljki, eneloop je idealan i univerzalan izvor energije za sve Vaše uređaje, čak i za one u kojima ste dosad koristili alkalne baterije, poput igraćih konzola ili putnih budilica. To znači da se više ne morate snalaziti u mnoštvu različitih tipova baterija ili koristiti skupe baterije posebne namjene. Eneloop je uvijek prava baterija za sve Vaše potrebe. U našoj ponudi imamo AA i AAA baterije, punjače baterija kao i USB punjača za baterije.

CAMELION proizvodi široku paletu proizvoda tako da odgovaraju većini aplikacija.
Snažni i pouzdani, prijatelj okoliša. Korištenjem naprednih tehnologija i ekološki prihvatljivih proizvodnih procesa možemo pomoći da naša planeta ostane zelena. CAMELION punjači  proizvedeni su za različite potrebe.
 
Na sve artikle obračunavamo Vam  10 % popusta na blagajni.
Akcija vrijedi za gotovinsko plaćanje i za web narudžbe.
 

 

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI